Trudi logo

Trudi Dječja kozmetika

Savjeti
Sastojci

Cvjetni pelud

Cvjetni pelud

Cvjetni pelud sadrži mnoštvo hranjivih tvari, poput proteina, aminokiselina, lipida, vitamina A, B skupine, C, D i E koji hrane i jačaju korijen kose.

Sastojci

Pčelinji vosak

Pčelinji vosak

Pčelinji vosak na koži stvara tanki zaštitni film i tako pruža prirodnu barijeru i zaštitu od negativnih utjecaja i agresivnog djelovanja urina i stolice. Istovremeno hrani, omekšava i vlaži kožu, poboljšava njezinu strukturu i potiče obnovu.

Sastojci

Med

Med

Med obiluje aktivnim tvarima kao što su proteni, minerali, te vitamini B i C, zbog čega izvrsno hrani kožu te joj svojom sposobnošću vezanja vode pruža potrebnu hidrataciju.

Sastojci

Cvjetni nektar

Cvjetni nektar

Blagotvorna svojstva cvjetnog nektara poznata su još od antičkih davnina kada se smatrao hranom bogova. Bogat je aminokiselinama, vitaminima i mineralima, uz visok udio vitamina B i C zbog čega je idealan za zaštitu i njegu nježne i osjetljive dječje kože.

Sastojci

Matična mliječ

Matična mliječ

Matična mliječ svojim brojnim hranjivim sastojcima dokazanog biološkog učinka jača otpornost i pomaže u očuvanju obrambenih mehanizama kože. Sprječava pojavu oštećenja, pomaže u obnovi kože, te svojim regenerativnim djelovanjem pospješuje njezin oporavak.

Sastojci

Eterična ulja

Eterična ulja

Eterična ulja kamilice, smreke, paprene metvice i niaulija.

Sastojci

Ulje kokosa

Ulje kokosa

Ulje kokosa vlaži i hrani kožu te je štiti od isušivanja. Zbog visokog udjela masnih kiselina ima odlična emolijentna svojstva. Idealno je za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija i ne ostavlja masni trag.

Sastojci

Propolis

Propolis

Propolis obiluje aminokiselinama, vitaminima i bioflavonoidima koji imaju poznata antioksidativna svojstva. Učinkovito jača obrambenu barijeru kože, dubinski je hraneći i vlažeći. Osobito se preporučuje kod suhe i osjetljive kože.

Sastojci

Shea maslac

Shea maslac

Shea maslac učinkovito štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja i isušivanja, osiguravajući joj vlažnost i mekoću. Visok udio nezasićenih masnih kiselina, vitamina A i E potiče njezinu regeneraciju. Pogodan je za njegu svih tipova kože, osobito suhe i osjetljive dječje kože.

Sastojci

Bisabolol

Bisabolol

Ovaj dragocjeni  sastojak ulja cvijeta kamilice koristi se stotinama godina zbog svojih umirujućih i obnavljajućih svojstava. Idealan je za osjetljivu kožu.

Sastojci

Cink

Cink

Cinkov oksid učinkovito jača zaštitnu barijeru kože. Osobito se preporučuje za njegu kože sklone iritacijama.